Banorët e këtij qyteti kanë të gjitha gjërat që duhen, dhe sipas tyre, nuk kanë nevojë të dalin nga ndërtesa për javë të tëra sepse kanë gjithçka që duhet.

Whittier është qytet i vogël, si dhe numri i banorëve të regjistruar në këtë zonë është 220. Ata gjithçka ndajnë bashkë, janë aty çdo herë për njëri tjetrin.

Shikoni videon për t’u informuar më shumë.