Category: Ekonomi

Trau që ndau Shqipërinë dhe Kosovën

Tarifa e re në Rrugën e Kombit ka minuar përpjekjet e deritanishme të Shqipërisë dhe Kosovës për të rritur

Read More...

Plas lufta tregtare, ja masat që merr Kina ndaj mallrave amerikane

Taksë 25% përfshirë mishin e derrit dhe verën, kjo është tarifa që ka vendosur Kina për 128 mallra që importohen

Read More...

Rruga e Kombit me pagesë? Ja sa paguhet në vendet fqinje dhe ato evropiane

Prezantimi i taksës së Rrugës së Kombit dhe testimi i saj është pritur me kundërshtime të ashpra, nga qytetarët

Read More...

ATK me njoftim të rëndësishëm për qytetarët rreth kuponëve fiskal

Administrata Tatimore e Kosovës njofton gjithë qytetarë së nga data 1 Prill 2018 mund të aplikojnë për rimbursim nga

Read More...

Gratë më të suksesshme në botë: Ja si të rriteni në karrierë!

Gratë më të fuqishme dhe më të pasura në botë sigurisht që njohin një ose dy gjëra për suksesin

Read More...

Rikthehet në funksion sistemi i zhdoganimit

Pas prishjeve qe kane ndodhur dje rreth 13:00 në serverët e qeverisë, dogana është afektuar me rënien e sistemit.

Read More...

Raporti i BERZH: Ballkanit i duhen dekada për të arritur standardin e jetesës së BE

Ditët e fundit të muajit shkurt, Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim publikoi një raport diagnostikues për ekonomitë e

Read More...

“Kriptovalutat vrasin njerëz”

Themeluesi i Microsoft Bill Gates duket se nuk është një tifoz i kriptovalutave. Të martën, themeluesi i Microsoft Bill

Read More...

BERZH: Ballkanit Perëndimor i duhen 200 vjet për ta arritur BE-në

Vendet e Ballkanit Perëndimor duhet të merren seriozisht me produktivitetin e tyre të ulët dhe të shpejtojnë reformat, tha

Read More...

Si të bëheni të pasur para se të mbushni 30 vjeç? Eksperti që ia ja doli jep këshillat befasuese

Ëndrra për t’u bërë miliarder është e pranishme tek shumë të rinj shqiptarë, pjesa më e madhe e të

Read More...

Mobile Sliding Menu

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com