Category: Ekonomi

Shuarja e bizneseve shënon rritje, nuk e përballojnë konkurrencën

Trendi i shuarjes së bizneseve në Kosovë, viteve të fundit, po shënon rritje. Sipas të dhënave zyrtare, nga janari

Read More...

Banka Botërore do të mbështesë bujqësinë në Kosovë

Krasniqi theksoi se ka ende shumë sfida, e në veçanti disa që janë edhe strukturore për bujqësinë Banka Botërore

Read More...

Ja vendet që nesër nuk do të kenë rrymë

KEDS njofton se në disa vende nesër nuk do të kenë energji elektrike. Ja cilat janë ato: Më 06.12.2016  në NS

Read More...

Përfundon Rruga e dytë e Kombit

Ka përfunduar së ndërtuari segmenti rrugor Tamarë-Vermosh rreth 30 kilometra e gjatë, pjesë e rrugës Shkodër-Vermosh. Me përfundimin e

Read More...

Kosova rrezikon t’i humbë 78 milionë euro të IPA-së

Qeveria rrezikon fondet e IPA-së prej 78 milionë eurove. Kosova rrezikon t’i humbë 78 milionë euro nga fondet e

Read More...

Ferronikeli nuk do të bankrotojë asnjëherë

Gjiganti metalurgjik, Ferronikeli, nuk do të bankrotojë asnjëherë dhe institucionet e Kosovës do t’i japin përkrahje të fuqishme çdo

Read More...

Kjo është mundësia e kosovarëve për të punuar në Gjermani (VIDEO)

Janë regjistruar në Prizren, e synim e kanë shkuarjen në Gjermani. E një kontratë pune në shtetin më të

Read More...

Kjo është mundësia e kosovarëve për të punuar në Gjermani (Video)

Janë regjistruar në Prizren, e synim e kanë shkuarjen në Gjermani. E një kontratë pune në shtetin më të

Read More...

Kosova përfiton 78 milionë nga Bashkimi Evropian

Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë ka mirëpritur aprovimin e Ligjit për Marrëveshjen Financiare për IPA 2015 në mes

Read More...

OEK kërkon pezullimin e vendimit për terminal të ri

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës Safet Gërxhaliu ka kërkuar pezullimin e vendimit për një terminal të ri doganor

Read More...

Mobile Sliding Menu

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com