Category: Ekonomi

Përfundon Rruga e dytë e Kombit

Ka përfunduar së ndërtuari segmenti rrugor Tamarë-Vermosh rreth 30 kilometra e gjatë, pjesë e rrugës Shkodër-Vermosh. Me përfundimin e

Read More...

Kosova rrezikon t’i humbë 78 milionë euro të IPA-së

Qeveria rrezikon fondet e IPA-së prej 78 milionë eurove. Kosova rrezikon t’i humbë 78 milionë euro nga fondet e

Read More...

Ferronikeli nuk do të bankrotojë asnjëherë

Gjiganti metalurgjik, Ferronikeli, nuk do të bankrotojë asnjëherë dhe institucionet e Kosovës do t’i japin përkrahje të fuqishme çdo

Read More...

Kjo është mundësia e kosovarëve për të punuar në Gjermani (VIDEO)

Janë regjistruar në Prizren, e synim e kanë shkuarjen në Gjermani. E një kontratë pune në shtetin më të

Read More...

Kjo është mundësia e kosovarëve për të punuar në Gjermani (Video)

Janë regjistruar në Prizren, e synim e kanë shkuarjen në Gjermani. E një kontratë pune në shtetin më të

Read More...

Kosova përfiton 78 milionë nga Bashkimi Evropian

Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë ka mirëpritur aprovimin e Ligjit për Marrëveshjen Financiare për IPA 2015 në mes

Read More...

OEK kërkon pezullimin e vendimit për terminal të ri

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës Safet Gërxhaliu ka kërkuar pezullimin e vendimit për një terminal të ri doganor

Read More...

Mobile Sliding Menu

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com