Category: Tech

Qytetarët e Kosovës në listën e të parëve në botë për përdorimin e internetit

Nga të dhënat e Unionit Ndërkombëtar të Telekomunikacionit (ITU), për vitin 2017 që lidhen me përdorimin e internetit nga

Read More...

Ekspertët: Inteligjenca artificiale rrezikon të përdoret në mënyrë armiqësore

Ekspertët ndërkombëtarë kanë ngritur alarmin mbi rreziqet e një përdorimi armiqësor të inteligjencës artificiale (IA) nga shtetet që nuk

Read More...

Hipersoniku kinez, për 2 orë nga Pekini në Nju Jork

Inxhinierët kinezë publikuan projektin për ndërtimin e një superavioni hiperskonik, në gjendje që të përshkojë distancën nga Pekini në

Read More...

Nga 0 në 100 km/h për 1.9 sekonda (Foto)

Një markë japoneze thotë se ka krijuar makinën e parë në botë që shkon nga 0 në 100 km/h

Read More...

Shpiket ekrani LED që gjen përdorim në mjekësi

Një ekran tejet i hollë, i lakueshëm si një garzë, që mund të ngjitet në sipërfaqen e dorës për të marrë

Read More...

Kujdes! Si t’a ristartoni iPhone pa i shkaktuar dëm paisjes

Nëse keni në dorë një celular iPhone 8 dhe keni probleme me përdorimin, sot do t’ju mësojmë se si ta ristartojmë atë pa shkaktuar probleme pajisjes.

Read More...

BE, kritika për Facebook dhe Twitter

Propozimet e paraqitura deri tani nga Facebook dhe Twitter për KE-në janë ende të pamjaftueshme. Pikat e rëndësishme të

Read More...

Çfarë do të ndodhte nëse do të ndërpritej interneti për një ditë?

Duhet ta pranojmë se, nëse edhe vetëm për një ditë, interneti do të ndërpritej ne të gjithë do të

Read More...

Kujdes, ky veprim i përditshëm dëmton Iphonin tuaj

Përdoruesit e Iphone në të gjithë botën bëjnë një gabim duke menduar se në fakt i bëjnë mirë Iphonit të tyre.

Read More...

Sipas një studimi Facebook po bëhet rrjeti i të moshuarve, të rinjtë po e braktisin

Nëse CEO i Facebook Mark Zuckerberg ishte duke hedhur një parti, të rinjtë do të preferonin të shkonin në

Read More...

Mobile Sliding Menu

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com