Ja vendet që nesër nuk do të kenë rrymë

In Ekonomi

KEDS njofton se në disa vende nesër nuk do të kenë energji elektrike.

Ja cilat janë ato:

Më 06.12.2016  në NS 35/10 kV Mazgiti do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Plemetin ( 15019003)  preje orës 12:30 deri në orën 14:30

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk dhe Millosheva (një pjesë).

 

Arsyeja e shkyçjes: ndërprerje për investime – për vendosjen e shtylles së betonit  12/1600 sipas zgjidhjes teknike.

2.

Më  06.12.2016 në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV J6 Rezervart e Kforit(13000002) prej  orës 12:00  deri në ora  15:00.

Gjatë  kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bardhoshi dhe  Bërnica e Ulët,Barilevë Sheshivarët,Shaljanët,te Xhamia,Drenovc Gashët,”Kuvilab” private,Rub Shpk-Samir Rexha,ndriqimi publik për autostradë

Arsyeja e shkyçjes: ndërprerje për investime- ndërrimi i një pjese të LP 10(20)kV  në kuadër të projektit  LOT 2 Podujeva nën-projekti Barilevë.

3.

Më  06.12.2016 në NS 35/10 kV Fushë- Kosova do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Udhekryqi kabllovik (10012002)   prej orës 10:00 deri ne ora 11:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: ana e djathtë e qytetit të Fush-Kosovës.

Arsyeja e shkyçjes: ndërprerje për investime- kyçja e trafos 630 kVA –Punëkryesi Elektromont.

Ndërprerje e domosdoshme për të siguruar furnizim të pandërprerë me energji elektrike

4.                                                                                                                                                                    & nbsp;&n bsp;

Më 06.12.2016  në NS 35/10kV Parku i Biznesit do të shkyçet:

 

·        Dalja 10 kV Komorani ( 16023007)   prej orës  11:00 deri në orën  16:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Komorani, Komoran lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i Lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovci (një pjesë) dhe Llapushnik (njëpjesë).

Ndërprerje e domosdoshme për te siguruar furnizim te pa ndërprerje me energji elektrike – vendosja e shtyllave 12 m.

5.

Më  06.12.2016 në NS 35/10kV Badovci do të shkyçet:

·        TS 10/0.4 kV Xhamija ( Kodi 10014002028)  e cila furnizohet nga dalja  10kV Hajvalia (10014002)  prej orës  11:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: një pjesë e Hajvalisë.

Ndërprerje e domosdoshme për të siguruar furnizim të pa ndërprerje me energji elektrike -Vendosja e kabllit bistek.

Prizreni

 

1.

Më 06.12.2016  në NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Rahoveci  ( 30000015)  prej orës  11:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I dhe Tulltorja II.

Ndërprerje e domosdoshme për të siguruar furnizim të pa ndërprerje me energji elektrike – Punime ne LP dhe ne RrTU – Tupec.

Ferizaj

Ndërprerje për shkak punëve të planifikuara

– Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje për investimet me kërkesë të kontraktorëve

Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për të siguruar furnizim të pandërprerë me energji elektrike

1.

Më 06.12.2016 në NS 35/10 kV Ferizaj II do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Betoni (40041002)   prej orës 08:00 deri në orën 09:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lloshkobarë, Slivovë, Kosinë, Dremjak, Saraishtë, Bublicët dhe rr. Brahim Ademi.

Ndërprerje e domosdoshme për të siguruar furnizim të pandërprerë me energji elektrike: demontimi i shtyllës së vjeter dhe kalimi i përçuesve në shtyllën e re.

You may also read!

Greqia, vendi që të ofron ski dhe not në një ditë

Të notosh edhe të bësh ski, këtë mundësi të ofron fqinji ynë Greqia. Në veri dhe veriperëndim në kufinjtë me Shqipërinë

Read More...

Kryeministri i Malit të Zi reagon pas ratifikimit të demarkacionit

Kryeministri i Malit të Zi, Dushko Markoviq, ka mirëpritur ratifikimin e djeshëm të demarkacionit në Kuvendin e Kosovës. Ai

Read More...

Rama në Stamboll, çfarë do të diskutojë me Erdoganin në Tarabya Palace

Kryeministri Edi Rama do të takohet sot në orën 19:00 me Presidentin e Turqisë, Rexhep Tajip Erdogan. Takimi do

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com