Cila është gjinia e fëmijës së Diellza Kolgeci

Teksa po mbahet ‘baby shower’ i Diellza Kolgecit, është zbuluar edhe gjinia e fëmijës që do ta bëjë nënë për herë të parë modelen.

Ajo dhe Fisnik Rugova do të bëhen me vajzë.

Kjo u zbulua pasi çifti shpërthyen balonat brenda së cilës fshihej ngjyra e që doli rozë.

Exit mobile version