Bien Facebook, Instagram dhe Whatsapp

Facebook, Instagram dhe Whatsapp kanë probleme në të gjithë botën.

Shërbimet e Facebook po përjetojnë vështirësi teknike, me përdoruesit në Evropë, dhe disa pjesë të SHBA-ve që raportojnë mungesën e qasjes në Facebook, Instagram dhe Whatsapp.

Problemet janë vënë re edhe në Kosovë.

Nuk ka ende sqarime se çfarë ka ndodhur me këto platforma.

Exit mobile version