Facebook tani ju ndihmon edhe në jetën romantike

Facebook njoftoi se aplikacioni i quajtur Dating , do të lansohet së shpejti brenda fundit të vitit fillimisht në USA.

Gjigandi i medias do ta përdorë “Dating” për të shmangur sikletin që kanë personat për të shprehur ndjenjat e vërteta miqve të tyre, duke shmangur mbi të gjitha sikletin që do të ndjenit nëse do të refuzoheshit , ose e quajtur ndryshe “friend-zoned”.

Dating do të sjellë një opsion të ri të quajtur “Secret Crush” , ku ju do të mund të zgjidhni deri në 9 miq me të cilët do të donit që të zhilloni ndjenja romantike.

Në momentin që e bëni këtë , personi në fjalë do të marrë një njoftim dhe do të kërkohet të bëjë të njëjtën gjë.

Nëse edhe miku juaj ju zgjedh ju që të vazhdoni një lidhje romantike atëherë do të njoftoheni të dy dhe do të mund të bisedoni në Messenger, shkruan techsot.al.

Menaxheri i këtij produkti Hung , u shpreh se kishte mbi 2000 miq në Facebook , por mendonte se do të ishte i përshtatshëm për disa prej tyre, por ajo që e ka ndaluar që të komunikoje me këta persona është se nuk e ka ditur nëse personat në fjalë ndanin të njëjtat mendime dhe ndjenja.

Exit mobile version