Këtu mund ta dini se ku duhet të votoni me 6 tetor

Me 6 tetor mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme dhe për këtë Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, ka publikuar linkun ku nga aty mund ta dini se ku është qendra juaj e vendvotimit, shkruan Gazeta Metro.

Kjo, është më e rëndësishme, sidomos për të rinjtë që këtë vit, në zgjedhjet e 6 tetorit votojnë për herë të parë.

Më poshtë e gjeni linkun ku nëpërmjet numrit personal të letërnjoftimit tuaj, mësoni informatat e tjera.

http://eomp.kqz-ks.org/VCChangeRequests/Index?fbclid=IwAR3iJloL7dUgeLcgTeM9Z6trPcGSR8z9wk39rvym7eOog18EVWmw9CV7w3Y