Category: Ekonomi

Profesori i ekonomisë shpjegon Ligjin për Paga: Së paku 100 euro zvogëlohen pagat e mësimdhënësve (Video)

Profesori universitar, Sejdi Rexhepi ka shpjeguar projektligjin për pagat. Ai thotë se premtimi i Qeverisë për mësimdhënësit është masë

Read More...

Ja cili është investimi më i madh i Bill Gates

Ndër njerëzit më të pasur dhe filantropi i njohur, Bill Gates, ka treguar cili është investimi më i madh

Read More...

SHIFRAT / Si ndikoi taksa ndaj Serbisë në rritjen e eksporteve Shqipëri-Kosovë

Taksimi me 100 për qind i produkteve serbe nga qeveria e Kosovës duket se ka sjellë përfitime vetëm për

Read More...

Mobile Sliding Menu