Category: Jet&Stil

Ja përse asnjëherë nuk duhet ta pastroni veshin me pastruese pambuku

Dridhje dhe kokëdhimbje të padurueshme – këto janë simptomat që ia shkaktuan pastrueset e pambukut për vesh një 31-vjeçari.

Read More...

Udhëzues për jomyslimanët: Si të silleni me agjëruesit në Ramazan

Në botë jetojnë rreth 7.6 miliardë njerëz. Rreth 24 për qind e tyre apo 1.8 miliard njerëz do të

Read More...

Pesë këshilla për të motivuar adoleshentët për të studiuar

Koha kalon dhe adoleshentët e kanë gjithmonë e më të vështirë për t’u fokusuar në studime Mënyra kryesore për

Read More...

Bukë nga çokollata dhe banania: Kësaj ëmbëlsire askush nuk mund t’i rezistojë!

Bëni fantazinë prej çokollatës dhe kënaquni me ëmbëlsirën të cilën do ta hani me kënaqësi në rrethin e më

Read More...

Mos e hidhni ujin në të cilin janë zier vezët, por qiteni në saksi dhe do t’i rilindni lulet tuaja

E dimë që uji në të cilin është zier pasta mund ta përdorin për përgatitje të gjellëve, mirëpo çfarë

Read More...

Pesë gënjeshtrat që ua thotë i dashuri dhe çfarë nënkuptojnë ato

Të gjithë gënjejnë. Femrat gënjejnë për peshën, meshkujt për gjatësinë, të gjithë gënjejmë për diçka. Këto gënjeshtra të vogla

Read More...

Profesori i Oksfordit: Alienët po shumohen me njerëzit në Tokë

Një profesor i Universitetit të Oksfordit thotë se alienët janë duke u çiftëzuar me njerëzit për të prodhuar specie

Read More...

Personat më të mençur konsumojnë më së shumti alkool

Konsumimi i sasive të mëdha të alkoolit për një kohë të gjatë është ndërlidhur me efekte negative dhe është

Read More...

Skulptura më e madhe e shpendëve në botë, mori 10 vite për t’u ndërtuar

India mburret me pamjet që ofron Qendra e Tokës Jatayu. Kjo, pasi Qendra e Tokës Jatayu është shtëpia e

Read More...

E qara na ndihmon në humbjen e peshës

Një person nxjerr mesatarisht rreth 624 litra lot gjatë gjithë jetës së tij, sipas shkencëtarëve. Por njerëzit shpesh preferojnë

Read More...

Mobile Sliding Menu