Category: Jet&Stil

Zvicër: Vitin e ardhshëm mund të riatdhesohen 866 shqiptarë me vizë F

Sekretariati Shtetëror për Migracion (SEM) në Zvicër ka paralajmëruar se do rishikojë të drejtën e qëndrimit të përkohshëm të

Read More...

“Shqiptarja e madhe” Behide Hasanaj mblodhi ne Zvicer mbi 5 milion franka për të varfërit në Kosovë

Humanitas është fjalë latine dhe përfaqëson një ideal arsimor dhe politik që ishin dhe baza intelektuale e tërë lëvizjes.

Read More...

Mobile Sliding Menu