Category: op/ed

Marrëveshjet për Asociacion dhe Demarkacion burgosin Ramush Haradinajn

Dr Hysni Aliu Në shkrimet e mia të mëhershme kam folur gjerë e gjatë për atë se cila është

Read More...

Betejat serbe për Kosovën janë beteja religjioze dhe kulturore

Milazim Krasniqi Të kuptuarit e komunikimit dhe të mesazheve që vijnë në drejtim të Kosovës dhe shqiptarëve nga ana

Read More...

Çfarë pret Lugina e Preshevës nga viti 2017- Pak gjë!

Drita e Lendita Jashari   Realiteti në Luginën e Preshevës në vitin 2017 Realisht  çfarë do duhej të  priste,

Read More...

Aktrimi i mërzisë!

Kimete Berisha Janë nxeh shqiptarët e Shqipërisë, s’ju ka mbet tjetër të thonë, veç po pres që sot të

Read More...

Politikanet, muri dhe Mitrovica!

Binak Sylaj Thuaja çdo ditë ka deklarata të politikanëve tonë lidhur me murin e vëndosur në Mitrovicë Politikanët me

Read More...

A ishte Fan Noli ateist? Nasho Jorgaqi: Ja si është përgjigjur vetë peshkopi

Nga Fatmira Nikolli Një letër e vitit 1915, paracaktuar të ishte një përcjellje të dhënash mes një konsullate dhe

Read More...

Pse vetëm dimë të kritikojmë?

Idriz M.Ismajli Pse vetëm dimë te kritikojmë…pse diçka kur bëhet mirë nuk e themi se është bë mirë….a e

Read More...

Letër e hapur për presidentin Donald Trump, Joseph J. DioGuardin dhe Ligën shqiptaro-amerikane

Dr Hysni Aliu Po ju drejtohem me këtë letër, juve z. President Donald Trump, të nderuar shqiptaro-amerikan dhe i

Read More...

Gjergj Kastrioti një nga figurat më të shkëlqyera heroike

NGA GJON KEKA Se figura dhe heroizmi e talenti i Gjergj Kastriotit është parë me syrin e lavdisë së

Read More...

Intervistë me këngëtaren më të famshme shqiptare

Shemsedin Preteni Pasi që njerëzia po kanë dëshirë të intervistohen, dhe të lexojnë intervista, sot pas shumë kërkesave që

Read More...

Mobile Sliding Menu