Category: Tech

Facebook së shpejti do ta lansoj pajisjen e re

Facebook është duke punuar në një asistent me zë. “Ne jemi duke punuar për të zhvilluar një asistent me

Read More...

Mos e merrni kurrë një USB që e gjeni në rrugë

Gjetja e një sendi të rënë apo të harruar nga dikush tjetër në rrugë apo vende të tjera mund

Read More...

Facebook ka grumbulluar kontaktet e email-it prej 1.5 milion përdoruesve

Në privimin e fundit të privatësisë, Facebook “pa dashje” ngarkon emailat e afërsisht 1.5 milion përdoruesve. Facebook “pa dashje”

Read More...

Facebook ndërmerr një vendim për llogaritë e personave që ndërrojnë jetë

Shpesh ka ndodhur që të merrni njoftime në Facebook, si për shembull për ditëlindje, për personat që tashmë kanë

Read More...

Modelet e reja të veturave ekspozohen në Shanghai

Panairi i veturave është duke u mbajtur në Kinë. Prodhuesit e automjeteve nga i gjithë globi u dyndën në

Read More...

Ja çfarë po ua ngadalëson internetin e wireless-it

Inteferenca nga monitorët e bebeve, celularëve dhe llambave elektrike është një nga shkaqet më të zakonshme që shkakton ngadalësim

Read More...

6 dallimet që tregojnë nëse mbushësi është origjinal apo fals

Nganjëherë shtë shumë e vështirë të dallohet një mbushës origjinal nga ai fals. Janë disa elemente që e bëjnë

Read More...

Reagime në nivelin global: Facebookdown,Instagramdown, WhatsAppdown…

Facebook, Instagram and WhatsApp kanë rënë nga sistemi. Të tre platformat e rrjeteve sociale, duke përfshirë Facebook -Messenger, nuk

Read More...

Bie sistemi i Facebookut, Instagramit dhe WhatsApp

Nuk duhet të shqetësohuni nëse keni pasur problem të hyni në llogarinë e juaj në Facebook dhe Instagram pasi

Read More...

Përfaqësuesi i Volkswagen: Kosova as që është marrë në konsideratë për investime

Përfaqësuesi i kompanisë së njohur të veturave në Kosovë, Volkswagen, Baki Abdullahu ka demantuar deklaratat e minstrit të Tregtisë,

Read More...

Mobile Sliding Menu