valakids_web
emona

Të fundit

Rrahim Hashimi: Posedon 10 biznese personale dhe mashtronte duke marrë para në emër të Kadri Veselit

Nënshkrimi i kontratës dhe marrja e lejes për ndërtimin e një spitali në hapësirat e QKUK-së, dyshohet se ka

Read More...

Mobile Sliding Menu